Razmataz_shoot_31-08-18_Gerechten_4.jpg

Zakelijk dineren

 
 

EEN DINER OF LUNCH MET EEN zakelijke achtergrond  

IN ONZE PRIVATE DINING

EnSuite, de private dining van Razmataz, is zeer geschikt voor grotere groepen, of diners waarbij jullie op zoek zijn naar een aparte ruimte.  Door de V-vorm in de ruimte kan je eerst lekker borrelen in het ene gedeelte waarna het diner van start kan in het andere gedeelte. De indeling zorgt er ook voor dat je een zakelijk gedeelte, zoals een cijferbespreking of een lancering van een website, fijn kan afsluiten met een diner. 

Indien je een niet te statisch diner wilt en meer de focus wilt leggen op netwerken of teambuilding, dan kan het menu daarop aangepast worden door bijvoorbeeld walking dinner te organiseren. 

Je hoort het misschien al, wij denken graag met je mee én er is veel mogelijk. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wij kunnen een diner of lunch organiseren in EnSuite vanaf 12 tot en met 60 personen. 

Onze chef-kok, Richard Taylor, kookt graag met producten uit het seizoen en het liefst zo lokaal mogelijk. Eigen creaties worden gemaakt samen met klassieke gerechten met een twist. Zo verras je je gasten en zorgen wij ervoor dat jullie event tot in de puntjes geregeld is. 

Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide wijnkaart, meer dan 120 flessen, waarmee we mooie combinaties kunnen maken met de gerechten. Ook professionals achter de bar maken met passie de mooiste cocktails voor je, naast de alom bekende gin & tonic kaart. 

Parkeergelegenheid is er voldoende in de buurt om ons plein heen. 

In de ruimte kan de muziek eventueel zelf afgesteld worden en techniek is aanwezig om een business event te organiseren, beamer, flip-over, microfoon en laptop. 

EnSuite is de uitgelezen plek om met een team of je gasten een zakelijke lunch of diner te organiseren, midden in de stad, maar even weg van alles. 

 
Naam *
Naam