Razmataz_Teamuitje.jpg

Teamuitje

 
 

aansluitend diner voor je teamuitje

Organiseer jij een teamuitje?

Bij ons kan je in een aparte ruimte je dag afsluiten met een prachtig diner.

EnSuite, de private dining van Razmataz, is zeer geschikt voor grotere groepen, of diners waarbij jullie op zoek zijn naar een aparte ruimte.  Door de V-vorm in de ruimte kan je eerst lekker borrelen in het ene gedeelte waarna het diner van start kan in het andere gedeelte. Op deze manier kan je eerst wat tijd nemen voor ‘ontvangst’ en daarna rustig aan tafel gaan op je eigen moment.  

Mochten jullie een niet te statisch diner willen en meer de focus willen leggen teambuilding dan kan het menu daarop aangepast worden of eventueel geserveerd worden als een walking diner. 

Je hoort het misschien al, wij denken graag met je mee én er is veel mogelijk. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wij kunnen een diner of lunch organiseren in EnSuite vanaf 12 personen tot en met 60 personen. 

Onze chef-kok kookt in het seizoen en het liefst met lokale producten. creatieve creaties worden gemaakt, klassieke gerechten met een twist. Zo verras je je gasten en zorgen wij ervoor dat jullie event tot in de puntjes geregeld is. 

Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide wijnkaart, meer dan 120 flessen, waarmee we mooie combinaties kunnen maken met de gerechten. Ook professionals achter de bar maken met passie de mooiste cocktails voor je, naast de alom bekende gin & tonic kaart. 

In de ruimte kan de muziek eventueel zelf afgesteld worden en er is een beamer aanwezig om eventueel filmpjes of foto’s te laten zien.

EnSuite is de uitgelezen plek om met een team je bedrijfsuitje te eindigen, als een kers op de taart van je dag. Midden in de stad, maar weg van alles.

 
Naam *
Naam