2R5A6074 kopie.JPG

— Story —

 
 

Iris Molkenboer
eigenaar

Richard Taylor
chef

Wessel van Schaik
floor manager

Michelle Stokkel
office manager

 

Razmataz

sinds 2009

In 2009 openden we onze deuren. Het moest een plek worden waar iedereen zich welkom voelt, waar je op elk moment van de dag aan kan komen waaien. Waar je je rust kan pakken, met vrienden kan bij praten, waar de wereld stilletjes aan je voorbij kan gaan. Een plek, waar wij je kunnen verrassen met nieuwe smaken en we je graag het verhaal vertellen wat er bij hoort.

Deze fijne sfeer is na 10 jaar nog altijd voelbaar. We zijn alleen iets groter geworden, maar mede hierdoor konden we ons steeds meer verdiepen in de smaken van de producten en het assortiment uitbreiden naar waar ons hart sneller van ging kloppen.

Koffie heeft ons hart gestolen, onze uitgebreide gin & tonic bar is overweldigend, de speak-easy Negroni kaart is pure passie van onze bartenders, de wijnkaart vult de kasten met meer dan 120 wijnen uit Europa en Zuid-Afrika en onze keuken brigade kookt de gehele dag met dagverse en het liefst lokale producten. Gerechten met een twist. Een verrassings element, het kan klein of de basis zijn, we proberen elke dag een extra streepje verder te gaan.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een hecht, professioneel team. Onze gasten zijn letterlijk bij ons op bezoek en wij willen niets liever dan een mooie avond voor jullie maken.

Cheers.