Razmataz_fotografie_020318_58.jpg

Restaurant

Restaurant Amsterdam

Razmataz_shoot_31-08-18_Gerechten_6.jpg

Restaurant

Executive chef: Richard Taylor

 
 

—  DINER  —

Elke maand wisselt ons CHEFS MENU |  5 gangen . waarbij je ook 3 of 4 gangen kan kiezen.
We koken met producten die op dít moment het lekkerst zijn, het beste in het seizoen passen en we zijn constant op zoek naar lokale parels. Natuurlijk schenken wij hier graag passende wijnen bij en blijven we je per gang verrassen. 

3 GANGEN 37 | 4 GANGEN 44  | 5 GANGEN 50 

 

—  Lunch  —

Een lunch met een twist. Altijd wisselend met het seizoen mee en goed te combineren met onze heerlijke koffie’s. Maar de wijnen staan natuurlijk ook al open, of denk je in het weekend meer aan een cocktail? Geen probleem.

 

—  WIJN  —

Met een specialisme in de oude wereld, bevat onze wijnkaart meer dan 120 wijnen. Zo nu en dan nemen we je mee naar Zuid Afrika, omdat daar zoveel nieuws gebeurd. We proberen alle uithoeken ‘in smaken’ te vatten op één kaart. Dat is onze stijl. En als je wilt, vertellen we je graag het verhaal wat de fles ons toe fluistert.

 
 
Razmataz_shoot_31-08-18_Wijnen_13.jpg