Razmataz_Prive-diner.jpg

Prive diner

reserveer een aparte ruimte voor een privé diner

 
 

prive diner

organiseer jij een prive diner?

Dan sluit ensuite aan in jouw wensen.

EnSuite, de private dining van Razmataz, is zeer geschikt voor grotere groepen, of diners waarbij jullie op zoek zijn naar een aparte ruimte.  Door de V-vorm in de ruimte kan je eerst lekker borrelen in het ene gedeelte waarna het diner van start kan in het andere gedeelte. De indeling zorgt er ook voor dat je een zakelijk gedeelte, zoals een cijferbespreking of een lancering van een website, fijn kan afsluiten met een diner. 

Mochten jullie een niet te statisch diner willen en meer de focus willen leggen op het ‘samen zijn’ kan het menu daarop aangepast worden of eventueel geserveerd worden als een walking diner. 

Je hoort het misschien al, wij denken graag met je mee én er is veel mogelijk. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wij kunnen een diner of lunch organiseren in EnSuite vanaf 12 personen tot en met 60 personen. 

Onze chef-kok kookt in het seizoen en het liefst met lokale producten. Creatieve creaties worden gemaakt, klassieke gerechten met een twist. Zo verras je je gasten en zorgen wij ervoor dat jouw event tot in de puntjes geregeld is. 

Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide wijnkaart, meer dan 120 flessen, waarmee we mooie combinaties kunnen maken met de gerechten. Ook professionals achter de bar maken met passie de mooiste cocktails voor je, naast de alom bekende gin & tonic kaart. 

Parkeergelegenheid is er voldoende in de buurt om het plein heen. 

In de ruimte kan de muziek eventueel zelf afgesteld worden, er is een beamer om filmpjes te laten zien aan je naasten en je kan eindeloos speeches houden, zonder dat iemand met je mee luistert.

EnSuite is de uitgelezen plek om even helemaal met elkaar te zijn op een bijzonder moment.  

 
Naam *
Naam