Razmataz_Lunchen-met-grote-groepen.jpg

Lunchen met grote groep

reserveer een tafel voor een grote groep

 
 

lunchen met een groep bij ons

lunchen met een grote groep kan bij ons

EnSuite, de privé ruimte van Razmataz,  is zeer geschikt voor grotere groepen. Door de V-vorm in de ruimte kan je met zowel een kleine groep als een grote groep goed bij ons terecht. 

Wij kunnen een lunch organiseren in EnSuite van 6 tot en met 60 personen. Zijn de aantallen van jouw groep net even anders? Wij denken graag met je mee. Razmataz bestaat uit vijf panden dus er zijn tal van mogelijkheden qua sfeer of grootte om naar uit te wijken. Schroom niet om contact met ons op te nemen. 

We hebben meerdere opties waar je uit kunt kiezen; kleine hapjes, een uitgebreide warme lunch of eventueel alleen een snel broodje. We denken graag met je mee zodat het goed past bij jouw dag. De chef-kok, Richard Taylor, is met zijn team altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe gerechten en speelt graag met de producten die elk seizoen te bieden heeft. Werp een blik op onze lunchkaart om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Wil je een lunch organiseren voor je collega’s, wellicht met een klant, en een productieve vergadering? Wij kunnen jou voorzien in de eventuele benodigdheden, een beamer, flip-over en/ of microfoon. Sluit de dag af met een (alcoholvrije) ‘Make Your Own Gin Tonic’ workshop. Goed voor de sfeer en leuk voor de teambuilding! [Dit zorgt voor een goede sfeer en eventueel nog een puntje voor de teambuilding.]

Het team van Razmataz serveert de lekkerste koffie van Bocca, sapjes vol vitamines en die heerlijke wijn bij je salade. Voor ieder wat wils.

EnSuite (het privé gedeelte van Razmataz) is de uitgelezen plek om met een groep aan te schuiven. Midden in de stad, vlak bij de Jordaan, een plek speciaal voor jou. 

 
Naam *
Naam