Reserveringen voor grote groepen

Razmataz/groepsreserveringen
 
 

Wat leuk dat je bij Razmataz komt (of wilt komen) met een groep! Hieronder staan wat voorwaarden die wij hanteren om de sfeer zo goed mogelijk te houden. Wij hopen dat het onderstaande niet nodig, maar helaas zijn wij genoodzaakt om het zekere voor het onzekere te nemen.

Een optie plaatsen

Er kan kosteloos een optionele reservering geplaatst worden. Zodra er een andere aanvraag binnen komt voor dezelfde datum vragen wij binnen 72uur ons een definitief antwoord te geven. Indien wij binnen de 72 uur geen reactie binnen krijgen, wordt deze automatisch als geannuleerd beschouwt.

aanpassingen in de reservering

Het definitief aantal gasten dient 7 dagen voorafgaand event per email doorgegeven te worden aan reserveren@razmataz.nl

Vermindering van maximaal 10% van het aantal gasten tot 5dagen voor aanvang van uw evenement is kosteloos, hierna zal het volgende berekend worden;

4 dagen voorafgaand event: 30% van de besproken menuprijs

3 dagen voorafgaand event: 50% van de besproken menuprijs

2 dagen voorafgaand event: 70% van de besproken menuprijs

48-0 uur voorafgaand event: 100% van de besproken menuprijs

Bij de reservering wordt een tijd besproken waar op het event/diner plaats vindt, als de tijd hier veel van afwijkt zal er 35,00euro personeelskosten per uur door gefactureerd worden.

Betaling op factuur

Wij snappen dat het prettig is om voor sommige gelegenheden de rekening per factuur te ontvangen. Razmataz levert deze dienst graag voor u. Wel zijn er een aantal eisen waar wij u graag voorafgaand op willen attenderen met betrekking tot de facturatie.

 1.    De correcte factuurgegevens dienen 2 werkdagen voorafgaand event per mail aangeleverd te worden. Wij vragen om: Handelsnaam, contactpersoon, adresgegevens, mailadres m.b.t. facturatie

2.    Indien u een kostenplaatsnummer, of iets dergelijks op de factuur wilt hebben dient u dit samen met de factuurgegevens door te geven

3.    Razmataz stuurt facturen uitsluitend via de mail

4.    Razmataz hanteert een betalingstermijn van 14 dagen

5.    Indien u de rekening per factuur wilt hebben rekenen wij hier 15 euro administratie kosten voor

6.    Indien de gegevens incorrect zijn en hierdoor nieuwe facturen opgemaakt dient te worden, heeft Razmataz het recht om hier administratiekosten voor te rekenen. 

Annuleren, want je weet maar nooit..

De gast is niet bevoegd een overeenkomst met Razmataz te annuleren, tenzij hij/zij uitdrukkelijk schriftelijk annuleert onder gelijktijdige onherroepelijk aanbieding van de hierna bepaalde bedragen.

1.     No show
In geval van no-show zal de gast in alle gevallen verplicht zijn 100% van de reserveringswaarde te betalen.

2.    Annulering van zaalverhuur
Wanneer een reservering is gemaakt voor het beschikken door een gast over een ruimte gedurende een bepaalde tijd dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:
a.    Bij annulering meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde aan Razmataz te betalen.
b.     Bij annulering meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde aan Razmataz te betalen.
c.      Bij annulering minder dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde aan Razmataz te betalen.

Versieringen

Er kan in overleg versieringen aangebracht worden in de EnSuite ruimte. Hierbij wel genoteerd dat er niks op onze muren geplakt mag worden, met uit zondering van de ramen en koperen muur. Dit mag geplakt worden met regulier plakband.

Er mag geen confetti gebruik worden, deze mogen ook niet aanwezig zijn in ballonnen, of iets dergelijks. Wordt dit wel gedaan zijn wij genoodzaakt om 150 euro schoonmaakkosten te berekenen.