Razmataz_Groepsdiner-Amsterdam.jpg

Groepsdiner Amsterdam

reserveer een tafel voor een grote groep

 
 

Eten in Amsterdam met een groep

Een diner of lunch met een groep  

Op zoek naar een gezellige, privé ruimte voor jouw gasten? Dan hebben wij EnSuite voor jou!

EnSuite, de privé ruimte van Razmataz is perfect voor grote groepen, door de V-vorm is de ruimte geschikt voor een diner tot 60 personen. Ben je met een kleiner aantal? Dan ontvangen je graag met een aperitief in de ‘Firstroom’ om vervolgens aan te schuiven voor een diner in de ‘Copperroom’ van EnSuite.

Wij kunnen een ‘sit-down’ diner of lunch organiseren in EnSuite van 12 tot en met 60 personen. Zijn de aantallen van jouw groep net even anders? [Wij denken graag met je mee als de aantallen van jouw groep net anders zijn.] Wat dacht je van een ‘walking diner’? Of wil je graag een familie gevoel creëren met een shared dining? Razmataz bestaat uit vijf panden dus er zijn tal van mogelijkheden in grootte en sfeer! Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Onze chefkok, Richard Taylor, kookt graag met producten uit het seizoen en het liefst zo lokaal mogelijk. De worst van hert komt van een bevriende jager uit Nederland, paddestoelen uit Amsterdam-Noord en de kazen natuurlijk van Abraham Kef. Samen met zijn team zorgt hij voor eigen creaties en klassieke gerechten met een twist. Elke maand wordt hier een chefsmenu mee samengesteld van 3-, 4- of 5 gangen. Zo verras jij je gasten en zorgen wij ervoor dat jouw speciale dag of avond goed verzorgd is.

Wijn is één van onze passies. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreide wijnkaart, meer dan 120 flessen, waarmee we mooie combinaties kunnen maken met de gerechten óf we zetten de flessen op tafel en 'doe maar alsof je thuis bent'. Soms wijken we uit naar onze cocktailkaart. Onze bartenders verrassen je graag. [om mooie combinaties te maken], [daar weten onze bartenders wel raad mee].

EnSuite, de uitgelezen plek om met een groep aan te schuiven, midden in de stad, een speciale plek voor jou. 

 
Naam *
Naam