RAZMATAZ_GERECHTEN_SHOOT_27-11-18_21.jpg

Celebrate private

ENsUITE, om iets te vieren

Een uitgebreid diner met vrienden, je babyshower, een vrijgezellen borrel of ben je eindelijk gepromoveerd en verdient dat een goed feest?


Verzin het maar. Wij vieren het graag met je mee en verzorgen deze bijzondere dag voor je tot in de puntjes.

RAZMATAZ_COCKTAILS-WIJN_SHOOT_27-11-18_20.jpg

DINER

Een lange tafel met al jouw naasten, dineren, midden in de stad, maar alle rust voor jullie in onze private room. Je kan kiezen voor een zittend diner, walking dinner of een uitgebreide borrel. Onze chef kookt met seizoensgebonden producten en de wijnkaart is zeer uitgebreid. Een perfecte plek om je familie en of vrienden bij elkaar te laten komen. 

Razmataz_food_photography_05-12-17_25.jpg

LUNCH

Samen lunchen om iets te vieren. Lekker uitgebreid met verse broodjes, salades en soep, en vergeet niet een heerlijk taartje na. Koffie is één van onze passies, deze wordt vers voor je gezet. Vergezeld van een heerlijk sapje. En het mooie is? De dag ligt nog voor je. Dus neem de tijd, en geniet.

Razmataz_shoot_31-08-18_Wijnen_14.jpg

BORREL

Je eigen muziek, je eigen gasten, je eigen sfeer. Wij verzorgen de hapjes en verwennen je graag met onze uitgebreide selectie aan wijnen en cocktails. Van vroeg tot laat, voor jong tot oud. De V-vorm in de ruimte kan je ook nog eens zo indelen, dat je aan de ene kant eerst lekker dineert, waarna je daarna de overige gasten laat komen voor de borrel. Een mooie locatie voor een fijne gelegenheid!