JOUW PASSIE UITOEFENEN BIJ RAZ?

Je loopt door smalle, Franse straatjes, achter de kerk om. De deur van een café staat wijd open, de geluiden en de geuren lokken je naar binnen. Het eerste wat je ziet zijn twee kleine kinderen die een stuk taart aan het uitzoeken zijn. Hun vader houdt ze in de gaten vanaf de bar waar hij een espresso voorgeschoteld krijgt. Achterin hoor je vrolijk geschater en geroezemoes. Het zijn de dames uit de buurt die al een flesje wijn open hebben getrokken. Hier hoor je het geluid van het dagelijks leven, hier is het voor iedereen even feest, en ook altijd weer tevreden thuis komen.

Hier wil jij ook zijn, hier wil jij ontwaken. Hier wil jij betaald krijgen voor de passie die je met veel tevredenheid uitoefent. Hier wil jij onderdeel uit maken van het team.

We beginnen de dag meestal vroeg. De geur van koffie en verse croissants doen jou en je gasten ontwaken. Binnenkort is het stukje bar misschien wel jouw thuishaven. Er achter staan voelt prettig, want je weet hoe je de machine moet bedienen. Uit jouw handen komen de lekkerste koffies tevoorschijn, en de tevreden glimlach van de gasten geven je meer dan welk salaris dan ook. Tijdens de lunch mag je mee proeven van de kaart, want om onderdeel te zijn van deze zaak, moet je ook weten wat voor lekkers de gasten voorgeschoteld krijgen.

Langzaamaan verdwijnen de ‘dag gasten’ en komen de borrelaars binnen. De personeelstafel wordt gedekt zodat je even je rust kan nemen ter voorbereiding op de avond die gaat komen. De keuken schuift aan en de verhalen en anekdotes van die week vliegen over tafel.

Met meer dan 2 borden lopen in één hand. In het begin even wennen, maar van dit acrobatisch kunstje heb je je hele leven lang plezier. Aan tafel kan jij de gast vertellen waarom die ene wijn nu zo speciaal is, en weet je, de smaak is één ding, maar het verhaal erachter, dat maakt die wijn juist zo bijzonder. De tevreden gasten en de vermoeide voeten aan het einde van een lange werkdag geven het voldane gevoel dat je vandaag lekker hebt gewerkt.

We vinden het leuk om na het werk wat te kletsen. Misschien vind jij het wel leuk om één van onze gins te proeven? Want een bar die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment, daar moet je jezelf toch ook nog wegwijs in maken? De uurtjes nadien krijg je niet uitbetaald, maar de nazit en de prachtige verhalen die volgen zijn eigenlijk onbetaalbaar.

We vinden het leuk alsje jezelf ontplooit, want we geloven dat je in ons vak nooit bent uitgeleerd. We bieden je een leertraject waarin we je met enthousiasme begeleiden, want de passie die wij hebben voor het product, willen we graag aanwakkeren bij jou, zodat jij het met jouw passie kan overbrengen aan de gast.

Wij geloven in het feit dat gastvrijheid oprecht is als je er zelf in gelooft. En dat kan alleen als jij weet hoe het is om zelf gastvrij ontvangen te worden. Schuif daarom een keertje aan bij ons aan de personeelstafel en ervaar het zelf. Die smalle Franse straatjes zal je misschien niet vinden, maar al het andere wellicht dan wel. 

De volgende functies hebben wij beschikbaar:

GASTHEER/GASTVROUW dag/avond, CHEF de PARTIE, LUNCHKOK

Voor meer informatie? Informeer bij Michelle via michelle@razmataz.nl