Feest 1-120 personen . Private dining 1-35 personen (met uitbreiding naar 55 personen) buitenterras aanwezig

Super veel complimenten gekregen over het lekkere eten en de goede verzorging, daarvoor mijn complimenten!
— Emillie van Eijk, Vandebron
...our entire experience was top notch and frankly amazing. Thank you for making our first, but not last family trip to your fabulous city an amazing success!
— Teri Bush, Buckley WA

Of je nu een kleinschalig, intiem diner wilt organiseren of juist een borrel ter gelegenheid van het nieuwe jaar, de private dining room EnSuite -van Razmataz- heeft voor ieder wat wils.

De bijzondere V vormige ruimte met een open verbinding zorgt ervoor dat je speels kan omgaan met de locatie. Wat dacht je van een ontvangst met een heerlijke Vermouth cocktail in het ene gedeelte, om daarna aan een prachtig gedekte tafel gezellig samen te dineren. Ben je met een groter gezelschap, dan kunnen we het diner uitbreiden tot 55 personen.

Het menu wordt met zorg samengesteld en de gerechten zijn geïnspireerd door de Franse keuken. De producten zijn dagvers en van het seizoen. Met de keuze uit één van onze heerlijke wijnen zorgen wij voor een perfecte avond!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in deze sfeervolle ruimte? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand formulier. We nemen graag je wensen met je door. 


Naam *
Naam
We horen graag wat je wensen zijn en welke datum je in gedachten hebt.
 

Foto credits Roest fotografie.