Op zondag 15 April serveert de chef, Richard Taylor, een speciaal menu vanuit zijn geboorteland Canada. Richard's familierecepten worden gebracht in een 4 gangen menu met (indien gewenst) een passend wijnarrangement met Canadese wijnen!

Zalm . Canadese whiskey . den . biet . appel . radijs

Wilde rijst soep . cranberries 

Longhaas . hooi . aardappel . groene asperges . jeneverbes

Nanaimo . chocolade . pindakaas . Malibu

De kosten voor het gehele menu is 40 euro, exclusief dranken.

Reserveren kan via http://www.razmataz.nl/reserveren/

 

On Sunday 15th of April the chef, Richard Taylor, will serve a special menu from his homeland Canada! Richard's family recepis will be the base for this 4 course menu with (if wanted) a wine paring with Canadian wines.

Salmon . Canadian whiskey . pine . beets . apple . radish

Wild rice soup . cranberries  

Stirloin . hay . potato . green asparagus . juniper

Nanaimo . chocolat . peanut butter . Malibu

the 4 course menu is 40 euro's a person, excluding drinks

Reservations can go through:  http://www.razmataz.nl/reserveren/