18 - 28 JUNI 2015

Na twee succesvolle edities organiseren Mister Kitchen en ‘Dutch Spirit’ Rabarcello voor de derde keer een culinaire week die geheel in het teken van Hollandse rabarber staat. Onze bijna vergeten doch eindeloos veelzijdige supergroente (mét fruitambitie!) staat deze hele week nationaal in de spotlights. In samenwerking met geïnspireerde chefs, kunstenaars, kwekers, bloggers, brouwers én shakers zal de Dutch Rhubarb Week de heilige stengel doen herrijzen!

In Razmataz kun je deze week genieten van een heerlijk rabarber gerecht waarbij een glaasje Rabarcello (rabarber likeur; aangeboden door Dutch Spirit) natuurlijk niet mag ontbreken!

Reserveer nu en ontdek wat deze vergeten groenten jou te bieden heeft!

 

MENU

Entrée   Salade met eendenborst, geblancheerde rabarber en dressing van framboos

Deuxième   Chevre chaud met compôte van rabarber

Plat    Varkenshaas gerold in proscuitto en salie met stoof van appel, rode biet en rabarber

Dessert  Crumble van rabarber

**

De gerechten zijn los te bestellen of als 'menu du jour' á  34 / 41